Kies voor North Star: totale gemoedsrust, voor de vakmannen en hun klanten.

Word North Star vakman
De keuze van de vakman

North Star waterverzachters

Als North Star vakman beschik je over een van de zuinigste waterverzachters, zowel qua water- als qua zoutverbruik. Een investering die in een minimum aan tijd terugverdiend is, terwijl de klant geniet van het bijhorende comfort.

Waarom niet nog een stap verder gaan, met de North Star Hybrid. Dit toestel combineert de voordelen van een ontharder met die van een waterfilter. Zo komt er steeds voor veilig en lekker drinkbaar water uit de kraan.

  • De waterontharder beschermt de leidingen, huishoudtoestellen en boiler tegen kalkaanslag.
  • De geïntegreerde actieve koolfilter geeft altijd zuiver, lekker en veilig drinkwater. Dankzij de pure smaak van uw leidingwater, komen de smaken van koffie, thee en andere gerechten volledig tot hun recht!
  • Dankzij de besparing op de aankoop en transport van flessenwater, betaalt een North Star Hybrid zichzelf in een minimum aan tijd terug.

North Star, een dienstverlening van wereldklasse

Bij North Star geloven we in sterkte door dienstverlening en in lange termijn relaties. We staan de vakman bij met raad en daad, zo komen we nieuwe systemen opstarten, en wanneer nodig zorgen we voor onderhoud en eventueel leveren van regeneratiezout. Verder kan je als vakman je voordeel doen met het Star programma. Bij elke opstart van een nieuw systeem die je aanvraagt bij ons kan je punten verzamelen. Deze punten kan je dan inwisselen tegen marketing materiaal, opleidingen of zelfs gratis producten. Zo helpt North Star de groei van je bedrijf te stimuleren!

 

North Star Academy

Perfectioneer je kennis over waterbehandeling

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste technieken? Ben je steeds op zoek naar meer kennis en vaardigheden? Dan is de North Star Academy iets voor jou! Volg één van onze opleidingen, waardoor je up to date gebracht wordt met de met de nieuwste technieken en producten in de waterbehandeling. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingen - de info over evenementen en promoties krijg je er gratis bij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meer weten? Contacteer ons!

Ik ben:
Mijn gegevens mogen doorgegeven worden aan een vakman in mijn buurt