Vakkundig onderhoud en herstelling van alle merken en types toestellen - zowel particulier als professioneel gebruik.

Een service van wereldklasse bij North Star
Een service van wereldklasse bij North Star

North Star, een dienstverlening van wereldklasse

Bij North Star geloven we in sterkte door dienstverlening en in lange termijn relaties. We staan u bij met raad en daad, komen nieuwe systemen opstarten, en wanneer nodig zorgen we voor onderhoud en het eventueel leveren van regeneratiezout.

 

Service aanvragen Opstart aanvragen voor een nieuwe installatie

Service voor particulieren

Onze ervaren en degelijk opgeleide techniekers, van bij u uit de regio, doen onderhoud en herstellingen. Wij beperken ons niet tot onze eigen toestellen, maar helpen u ook verder met een aantal andere merken en types.

Naargelang uw wensen, neemt onze planningsafdeling contact met u op om het periodieke onderhoud af te spreken. Zo blijft u verzekerd van een optimale werking van uw toestel.

U kan onze technische dienst bereiken via het contactformulier hieronder, of rechtstreeks via 014 24 71 99 tijdens de kantooruren, voor onderhoud, herstellingen en de levering van zouttabletten.

Service voor bedrijven

Onze ervaren technische ploeg staat steeds voor u klaar, zowel voor onze eigen toestellen als voor een aantal andere merken en types.

Onze planningsafdeling neemt periodiek contact op om een afspraak te maken voor onderhoud, zo blijft u verzekerd van een optimale werking van uw installatie.

U kan onze technische dienst bereiken via het formulier hieronder, of rechtstreeks via 014 24 71 89 tijdens de kantooruren. 

Service aanvragen

Klantgegevens:

 

Over welk toestel gaat het?

Duid het toestel aan in de lijst
Ontharders