North Star, uw partner voor duurzaamheid en efficiëntie.

test

Duurzaamheid en efficiëntie

Er zijn tal van redenen waarom het voor ondernemingen voordelig is om te werken met producten van North Star. De kwaliteit van het water kan perfect gecontroleerd en bijgestuurd worden, installaties blijven optimaal werken, en downtime wordt vermeden. Verder zijn North Star waterontharders bij de zuinigste toestellen op de markt, zowel qua water- als qua zoutverbruik.

Op deze manier worden zowel de productiekost als de ecologische voetafdruk teruggedrongen. Investeringen zijn in een minimum aan tijd terugverdiend, en operationele kosten en risico’s blijven klein.

 

Advies en ondersteuning

Het is om die redenen dat veel facility- en installatiebedrijven bij North Star terecht komen, wij zijn echt de ideale partner in het streven naar meer performantie en meer duurzaamheid. Wij geven u advies en ondersteuning bij het zoeken naar de optimale wateroplossing voor uw specifiek project, bogend op meer dan 90 jaar ervaring.

 

Optimaal onderhoud

Het hoeft daar echter niet te stoppen. Onze ervaren technische ploeg doet de opstart van uw nieuw systeem, en kan daarna zorgen voor een optimaal onderhoud van uw waterinstallaties.

Zo worden eventuele pannes vermeden en wordt er blijvend bespaard op water en energie. North Star doet zelfs onderhoud en herstellingen op installaties van andere merken!

 

Opleidingen

Wij zorgen voor een interessant programma op maat, vol praktische tips. Zo maken we u vertrouwd met de technieken, en tonen we concreet hoe elk product werkt. Schrijf hier in!

Lees meer over North Star
De North Star Hybrid verwijdert kalk én filtert drinkwater

#MeiPlasticVrij: draag je steentje bij dankzij de North Star Hybrid!

Flessenwater is vervuilend voor het milieu en duur. De North Star Hybrid verwijdert kalk én filtert drinkwater! 

Waterbehandeling in AZ Maria Middelares

Zorgsector: AZ Maria Middelares

We lichten de waterbehandeling die door ons voorzien wordt op de site van het AZ Maria Middelares in Gent kort toe!

North Star, een service van wereldklasse

Een service van wereldklasse

Vakkundig onderhoud en herstelling van alle merken en types toestellen - zowel particulier als professioneel gebruik.